Personopplysninger

GENERELT
KokkoPris AS er ansvarlig for å behandle informasjonen som er angitt i denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen gir en oversikt over hvilke typer personopplysninger vi lagrer og hvordan vi behandler dem. Personvernerklæringen gjelder for KokkoPris.no.
 
PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG BEHANDLER
De fleste ganger får vi dine personlige data direkte fra deg når du bruker våre produkter og tjenester, andre ganger er personopplysninger samlet inn fra andre kilder, vi behandler følgende kategorier av personopplysninger:
 
Grunnleggende informasjon: Navn og fødselsdato.
 
Kontaktinformasjon: Adresse, telefonnummer og e-postadresse.
 
Konto og profil informasjon: Innstillinger og preferanser.
 
Betalingsinformasjon: Transaksjons informasjon og betalingsmiddel.
 
Kundedata og engasjement: Opplysning om bestilling og levering, bevegelser i handlekurven, rabattkoder, gavekort, informasjon om lojalitetsprogram, aktive produkter og avtaler, produkter og tjenester du har brukt tidligere, samt deres status, mengde og bruk.
 
Kundeaktivitet: Lese og handlings historikk fra app, nettsider eller elektronisk kommunikasjon vi sender ut. Samt teknisk informasjon om enhetene du bruker.
 
Kundeklubb og Nyhetsbrev: KokkoPris.no sender velkomst, kundeklubb og kampanjetilbud via et integrert e-postsystem. Ved å bli medlem av vår kundeklubb aksepterer du at vi vil holde og bruke dine personlige data. For å beskytte dataene våre, outsourcer vi datautsendelse via et integrert e-post system.
 
Cookies: Når du besøker KokkoPris.no, godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. I dag har nesten alle nettsider informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å samle inn data om brukerstatistikk og populære varer hjelper denne tekstfilen oss med å forbedre nettsiden vår. Du har selv muligheten til å avslå aksept når du bruker nettsiden vår KokkoPris.no. Nettsiden vil ofte ikke fungere gunstig hvis informasjonskapselen ikke blir akseptert. Vi lagrer aldri personlig informasjon om kunder med unntak av når de kjøper varer i vår nettbutikk eller registrerer seg for kundeklubb eller nyhetsbrev.
 
Google Analytics: KokkoPris.no bruker Google Analytics for å samle inn data om hvordan folk besøker våre nettsider.
 
Bruk av dine data fra tredjepart: Ved å bruke KokkoPris.no godkjenner du at vi kan bruke dine data fra tredjeparter.
 
HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGENE
Det er avgjørende for oss at våre kunder føler seg verdsatt og trygge på hvordan vi håndterer deres personopplysninger. Som et resultat har vi gitt en grundig forklaring på hvordan vi samler inn og håndterer dine personopplysninger i vår personvernerklæring, som du kan finne her nedenfor.
 
Tjenestelevering og inngåelse av avtale: Vi bruker dine personopplysninger for å oppfylle våre avtaler med deg, som når du bestiller varer eller tjenester fra oss. Det rettslige grunnlaget for å behandle dine personopplysninger til dette formålet er at det er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.
 
Administrasjon av kundeforhold: Vi bruker dine personopplysninger til å administrere vårt kundeforhold med deg. Det kan for eksempel være kundeservice, klagebehandling og feilretting som gjelder ditt kundeforhold. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.
 
Analyse, forretningsutvikling og forbedring av tjenester: Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre tjenester og produkter. Mye av dette arbeidet innebærer å analysere ulike former for personopplysninger, som for eksempel kundeaktivitet, kundehistorikk, konto og profilinformasjon. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er vår berettigede interesse.
 
Tilpasset brukeropplevelse: Vi tilpasser brukeropplevelsen og kommunikasjonen til ditt kundeforhold og dette bruker vi personopplysninger til. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er vår berettigede interesse.
 
Salg og markedsføring: Vi bruker personopplysninger i forbindelse med salg og markedsføring av våre produkter og tjenester, for eksempel ved at du mottar e-post fra oss. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er vår berettigede interesse. Du har mulighet å reservere deg fra deler av denne behandlingen ved å, for eksempel, reservere deg fra å motta e-post fra oss. I tillegg til dette kan vi også be deg om samtykke til å bruke dine personopplysninger til såkalt profilering, hvor vi utleder interesser og behov på bakgrunn av dine personopplysninger. Hensikten med profilering vil være at markedsføringen vår skal bli mer relevant.
 
Systemovervåking, feilretting og annet: Vi overvåker våre systemer etter feil og problemer. En del av disse prosessene innebærer lagring og behandling av personopplysninger. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er vår berettigede interesse.
 
Sikkerhet, avdekking av svindel og kriminelle handlinger: Vi behandler personopplysninger i vårt arbeid med å beskytte våre brukere og oss selv mot svindelaktivitet, misbruk og kriminelle handlinger. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er vår berettigede interesse.
 
Overholde rettslige forpliktelser: I enkelte tilfeller er vi pålagt å behandle personopplysninger av hensyn til andre rettslige forpliktelser. Et eksempel på dette er informasjon knyttet til salg, som vi er pliktig til å regnskaps føre og oppbevare i henhold til bokføringsloven. Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse som påhviler oss.
 
DINE RETTIGHETER
Kontakt oss på kokkoprice@kokkoprice.com dersom du ønsker å bruke noen av dine rettigheter.
 
Rett til innsyn i egne opplysninger: Du har muligheten til å be om en kopi av alle dataene vi behandler om deg. For å bruke innsynsretten din, kontakt oss på e-post kokkoprice@kokkoprice.com. På "Min side" finner du alle dine ordre, profil, salgsdokumenter og mer. For å få en oversikt over dine egne produkt anmeldelser, klikk på navnet på en av produktene du har skrevet anmeldelser om. Du vil også motta e-post på produktene du har skrevet en spesifikk produktanmeldelse for.
 
Rett til korrigering av personopplysninger: Du har rett til å be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende. Under "Min side" kan du enkelt se hvilke navn vi bruker på KokkoPris.no. Du som kunde bekrefter hvem som er ansvarlig for kontoen og dens ordrer, så du kan ikke endre profilnavnet på egenhånd.
 
Retten til sletting av personopplysninger: Du har rett til å få dine personopplysninger slettet uten ugrunnet opphold. Du kan derfor når som helst be oss slette opplysninger om deg selv. Men merk at informasjon som vi er pålagt beholde av hensyn til andre rettslige forpliktelser (som fore eksempel bokføringsloven) ikke vil bli slettet. Ønsker du å slette kontoen din eller endre navnet ditt, vennligst send henvendelse til e-post kokkoprice@kokkoprice.com. Vi vil ta kontakt med deg så snart vi har behandlet din forespørsel.
 
Begrensning av behandling av personopplysninger: I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger eller sende oss henvendelse på e-post kokkoprice@kokkoprice.com.
 
Protestere mot en behandling av personopplysninger: Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger eller sende oss henvendelse på e-post kokkoprice@kokkoprice.com.
 
Utmelding fra kundeklubb og nyhetsbrev: Du kan melde deg av for vårt Kundeklubb og Nyhetsbrev. Dette gjør du ved å administrere samtykker eller reservasjoner i våre løsninger eller sende oss henvendelse på e-post kokkoprice@kokkoprice.com.
 
Dataportabilitet: Du har rett til å få utlevert dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Ta kontakt på e-post kokkoprice@kokkoprice.com for å få utlevert dine personopplysninger.
 
Du kan klage på vår behandling av personopplysninger: Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Dette gjør du ved å sende oss henvendelse på e-post kokkoprice@kokkoprice.com. Du kan også klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet.

Logg inn

Glemt passord?

Har du ingen konto ennå?
Lag konto