Om KokkoPris

HVEM ER VI
KokkoPris / KokkoPrice er et norsk selskap, men vi opererer på mange måter annerledes enn det du kanskje er vant til fra et norsk selskap. I tillegg til å tilby et lokalt utseende og preg på nettsiden vår, anser vi å tilby den beste lokal service som vårt hovedfokus. Vi mener at det å være til stede lokalt er den eneste måten å gi god service på.

HVORFOR ER VI BEST
KokkoPris / KokkoPrice har lang erfaring. Vi vet hvilke produkter du leter etter, vi vet hvordan du vil motta dem og vi vet når du vil at de skal være tilgjengelige. Vi er stolte av å tilby deg de beste produktene til lavest mulige priser. Vårt brede og varierte utvalg av produkter gir nok valg muligheter til å tilfredsstille enhver kunde. Vi prøver å nå en så bred målgruppe som mulig ved å tilby et bredt spekter av produkter.

VI ER PÅLITELIGE
KokkoPris / KokkoPrice streber alltid etter å tilby førsteklasses service. Vi legger stor vekt på sterke kunderelasjoner. Ikke nøl med å kontakte oss med eventuelle spørsmål, tilbakemeldinger eller anbefalinger.

KOKKOPRIS / KOKKOPRICE ER I FLERE LAND
KokkoPris / KokkoPrice gjør det enkelt å kjøpe varer fra flere land. Vårt mål er å gi deg muligheten til å handle trygt fra ethvert sted.

SELSKAP

KokkoPris er et Norsk aksjeselskap med adresse og lager i Oslo.

KokkoPris AS
Org nr: 998 527 031

Hvis du ønsker å kontakte en av våre hyggelige kundebehandlere med forslag, produktønsker eller ris og ros, kan du sende en e-post til kundeservice på kokkoprice@kokkoprice.com.

KokkoPrisKokkoPrice

Logg inn

Glemt passord?

Har du ingen konto ennå?
Lag konto